Bettingtips

Idag finns det flera hundra sajter för betting ute på nätet. Några är svenska med stark anknytning till svensk sport, andra är internationella och kan ha bettingtips för sporter som vi i Sverige inte är så vana vid som rugby och curling. Dessutom så finns det bluffsajter där man gärna får satsa sina surt förvärvade pengar men aldrig kommer att se röken av någon vinst. Det finns en hel del att fundera över då du väljer vem du vill spela hos.

Några tips till dig som spelare

Vilket språk

Språket är viktigt. Det är bekvämt och enkelt att vända sig till en bookmaker som ger dig all information på svenska. Det gäller inte bara själva spelet utan även kundtjänsten ska vara på svenska om det krånglar till sig för dig.

Utbudet av spel

Kolla in vilket utbud av spel som finns på sajten. Är du intresserad av fotboll i flerdivisioner än bara allsvenskan är det ingen bra idé att välja en amerikansk bettingsajt. Leta i stället bland de sajter som är svenska eller vänder sig till den svenska marknaden och som har ett stort utbud av svenska sporter.

Jämför odds

Kolla oddsen, det kan skilja en hel del mellan olika bettingsidor, somliga sajter har högre odds och det är naturligtvis till en fördel för dig. Det handlar ytterst om att stora sajter ibland kan ha lite lägre marginaler och ger dig därför lite bättre odds. Lär dig dessutom att läsa och förstå hur odds skrivs. Den svenska modellen med decimaler och den engelska modellen som skrivs som ett bråk. Det är inte alldeles enkelt att jämföra dessa båda system.

Lättnavigerad sajt

Du ska ställa krav på själva sajten. Den ska vara lätt att hitta på och navigera i. Den ska ge dig den information du behöver för att du lätt ska kunna bilda dig en uppfattning om vad du ska spela på.

Kundtjänst på svenska

Kundtjänsten ska helst vara öppen 24/7 och dessutom ge dig hjälp på svenska. En kundtjänst på engelska kan fungera, men det finns många specialuttryck inom betting på engelska, kan du dem?

Seriös eller oseriös sajt

Sök och läs recensioner av den sajt du vill använda. Det finna bluffmakare i den här branschen och på internet är man anonym. Läs och se vad andra tycker om sajten, har den funnits länge och får spelare ut sina vinster är frågor du bör ställa .

EU-licensierad

Har sajten sin spellicens utfärdad i ett EU- land? Om det är på det viset så får du ut dina spelvinster skattefritt. Spelar du på till exempel en amerikansk sajt så ska dina eventuella vinster beskattas med upp till 30%

Bonusar

Alla spelsajter erbjuder idag bonusar till de som börjar spela hos dem. Kolla noga vad sajten vill ha av dig i motprestation, vad är bonusen egentligen värd?