Litteratur om betting

Betting är en sorts vetenskap. Det gäller att ha störst koll för att i slutändan ha bäst chanser att faktiskt gå med vinst. Det är mycket som fängslar med bettingen. För vissa är det själva spänningen. För andra ligger största fokus på att spela tillsammans med kompisar, jämföra kuponger och ha en inbördes tävling.

Betting har bara blivit mer och mer populärt. Innan var man tvungen att gå ned till sitt närmsta spelombud för att kunna lägga ett bet på sitt favoritlag. Nu för tiden ser det väldigt annorlunda ut. Du kan läsa massvis om betting online. Däremot är det helt klart något speciellt med riktiga böcker. Det finns faktiskt massvis av riktigt intressanta böcker som handlar om just betting. Nedan kan du läsa lite om några av de mest populära böckerna på ämnet.

Sharp Sports Betting

Det här är en av de absolut mest lästa böckerna på ämnet. Det är ingen mindre än Stanford Wong som skrivit boken i vilken han går igenom de mest grundläggande delarna av den moderna sportbettingen. Det här är en bok som kan passa även för dig som är ganska ny i bettingvärlden. Wong går nämligen igenom allt i den här boken. Du får lära dig det mest grundläggande vokabulär inom branschen och på så sätt öka din förståelse. Han visar också hur bettingen är uppbyggd och hur det fungerar.

Genom att attackera frågan från flera vinklar lyckas Wong ge dig som läsare en bred bild av vad sportsbetting verkligen är. Bland annat går han igenom den simpla matematiken som ligger till grund för betting.

Genom att förstå hur systemet fungerar kommer du kunna spela på ett smartare sätt. I bettingens värld gäller det att alltid ha mest information. Det gäller inte bara angående lagen eller hästarna utan även att ha koll på hur bettingen fungerar i grunden. Det är garanterat något som kommer ligga till din fördel när du spelar.

Thinking, Fast and Slow

Det här är en bok som inte handlar om betting på ett direkt sätt. Den är dock fortfarande oerhört intressant för spelaren. Den här är för dig som vill förstå mer om hur beslutsprocesserna fungerar. Vad är det som får dig att spela på ett särskilt spel? Boken är skriven av Daniel Kahneman, en man som minst sagt verkar veta vad han pratar om. Kahneman är inte vilken författare som helst. Så sent som 2002 vann han faktiskt Nobelpriset i ekonomi. Detta utan att faktiskt vara ekonom. Thinking, Fast and Slow kan verkligen vara intressant för dig som spelar även om den egentligen skulle gå att rekommendera till alla. Kahneman lägger fram sina teser på ett snyggt sätt och lyckas förklara sina tankegångar så att alla kan hänga med på vägen.

Winning on Betfair for Dummies

Om du verkligen vill ha en grundkurs ska du kolla in Winning on Betfair for Dummies. Den här boken går igenom alla grunder och håller det hela på en oerhört enkel nivå.