Racebets

Det finns många spelbolag att välja mellan om man vill spela på bordsspel eller slotmaskiner. Onlinecasino har fullkomligt blomstrat på nätet och det kommer hela tiden nya. Är man däremot mer intresserad av att spela på hästar och hundar är utbudet inte så stort. Många som spelar på hästar gör det på ATG, men det finns alternativ som har både bättre bonus och bättre odds - nämligen Racebets.

Racebets är spelbolaget som satsar helt på hästar. Är man intresserad av trav och galopp är detta spelsajten man ska prova. Här hittar man de största hästloppen runt om i världen, även i Sverige naturligtvis. Racebets är en av de största på den tyska marknaden inom hästlopp, men även inom greyhound racing. Det som gör detta spelbolag speciellt är att de enbart fokuserar på hästar och hundar. Racebets är ett tyskägt spelbolag med maltesiskt och tysk spellicens.

Utbudet

Racebets har det största utbudet på nätet när det kommer till hästar. Deras utbud för hästlopp är mycket större än för greyhound-lopp. Man kan spela på hästlopp i mer än 30 länder, men greyhound-lopp är fokuserade på USA och Storbritannien. Man kan även spela på svenska lopp och utbudet är ganska bra. Vill man variera sitt spelande kan man betta på hur många lopp en viss kusk vinner, eller hur gammal hästen som vinner olympiatravet är.

De erbjuder olika typer av hästlopp, såsom amatörlopp, vänsterhänta lopp, turflopp med flera. Amatörlopp rids av enbart amatörer. Vänsterhänta lopp, som man kan kalla dem, rids i motsatt riktning till vad det annars brukar vara. Turflopp kan ridas både på gräs och på is. I England börjar loppen på gräs tidig vår och avslutas på hösten. Racebets erbjuder livestreaming på flera av deras lopp. Live streaming är något många spelbolag online har börjat med och det innebär att man tittar på loppet live i realtid. Detta höjer spelupplevelsen mycket och man kan vara delaktig på ett helt annat sätt.

Välkomstbonus

När man registrerar sig på Racebets och gör sin första insättning får man 100 % på sitt insatta belopp. De har ofta olika bonuserbjudande som de erbjuder sina kunder. Tycker man om att spela på V75 så finns det en speciell bonus. Spelar man på fasta odds på lördagsloppen och satsar minst 100 kr, så får man ett gratis spel för 100 kr. Man kan satsa på vilket lopp som helst, men inom 24 timmar. Dessutom får man tillbaka sina pengar vid förlorad noslängd. Alltså förlorar din häst med en noslängd, så får man tillbaka sin insats som bonuspengar.

Transaktioner

Hos Racebets är det enkelt att göra insättningar via banköverföring, Visa och Mastercard. De har även Diners club, Neteller, Paypal, Nordea och Netpay. Racebets tar inga avgifter för insättningarna men man ska tänka på att en del andra gör det, såsom Neteller och Paypal. Det är säkert att spela på Racebets och de håller en hög säkerhetsklass.

Kundtjänst

Det är viktigt att en kundtjänst fungerar bra. Behöver man hjälp så behöver man oftast det snabbt. Tyvärr har inte Racebets de bästa kundtjänsttiderna, som många andra har, men de är helt okej. Ibland är vi lite bortskämda med att alltid kunna nå alla när som helst på dygnet. Vill man ta kontakt med Racebets kan man göra det alla dagar i veckan mellan 9.00 – 18.00. De har ingen som pratar svenska, men däremot tyska och engelska. De har också en livechat som är väldigt smidig att använda. Speciellt om man är från Sverige. Man kan även skicka mail och då får man normalt hjälp inom 24 timmar.