Racebets i mobilen

Racebets är ett tyskt spelbolag som valt att lägga hela sitt fokus på lopp som involverar hästar och hundar. Hos Racebets kan man spela på bland annat trav, hästhoppning och galopp för hästar och greyhoundlopp. Huvudfokuset ligger dock på aktiviteter som innefattar hästar, utbudet för hundlopp är därför inte alls lika stort som det för hästar.

Racebets kan faktiskt liknas vid svenska ATG. 40% av bolaget ägs av German Racing som är det officiella organet för all galoppsport i Tyskland. Här är det lätt att spela och när man väl registrerat sitt konto, ofta med en trevlig bonus som följd, är det bara att sätta igång. Racebets accepterar de flesta inbetalningsformer, till exempel Visa- och Mastercard, Diners Club, banköverföring, Skrill och Neteller.

Appen

Racebets har även utvecklat och lanserat en app som gör det möjligt att spela på Racebets i mobilen var man än är. Appen är riktigt bra och är väl anpassad till alla mobiltelefoner och surfplattor. I appen kan man göra precis samma saker som på webben. Appens upplägg gör att allt är mycket användarvänligt och lätthanterat. Här kan man spela på alla spel som ingår i Racebets utbud. Det går även bra att sköta sitt spelkonto från appen. Det är lätt och smidigt att kontrollera sitt saldo eller sätta in nya pengar att spela för via mobilen. Dessutom kan man följa vilka lopp och spel man vill genom appens livestreaming-tjänst.

Spelutbud

Racebets har ett väldigt brett utbud av spel. Varje dag kan man spela på en mängd olika lopp inom häst- och hundsport. I utbudet ingår inte bara svenska och nordiska lopp utan Racebets erbjuder också möjligheten att spela på lopp som går av stapeln i andra länder. Man kan bland annat spela på lopp från Frankrike, England, Belgien, Sydafrika, Brasilien, Tyskland, USA, Italien, Kanada och Nya Zeeland.

Utöver detta finns det dessutom en mängd olika sätt och faktorer att spela på. Hos Racebets kan man såklart   på de vanliga Vinnare och Plats, eller en kombination av de båda, men det finns också många andra sätt att spela på. Man kan till exempel spela ett spel som kallas Superfecta och innebär att man satsar på vilka hästar som kommer på första, andra, tredje och fjärde plats i ett och samma lopp eller H2H där det gäller att satsa på att en häst placerar sig före en annan oavsett vilken den totala placeringen i loppet blir. Några andra spelsätt är bland annat Ita, Trita, Exacta och Swinger. En fullständig förteckning över och förklaring av vad spelsätten innebär finns naturligtvis att tillgå när man spelar på Racebets i mobilen.

På den svenska upplagan av Racebets har man dessutom tagit fasta på svenskarnas preferenser när det gäller hästsport. Eftersom V75 är en av de absolut populäraste spelen i Sverige idag har Racebets inför en V75- special. Detta erbjudande innebär att alla som spelar för minst 100 kronor på något av V75:s lördagslopp får 100 kronor extra att spela för på något av de andra loppen. Erbjudandet måste dock utnyttja inom 24 timmar.