Racebets live stream

Racebets är ett stort spelbolag som har specialiserat sig på spel på hästar. På sajten finns det möjligheter att spela på i stort sett alla typer av hästsport- allt i från trav och galopp till stora hopptävlingar världen över. Man har även en del spel som gäller lopp för greyhounds – här är dock utbudet inte riktigt lika stort.

Bolaget är mycket måna om sina kunder och ser till att utbudet på sajten är så stort och varierat som det bara är möjligt. Man erbjuder spelarna många fördelaktiga erbjudanden och funktioner vid spel, det är mycket enkelt att öppna ett konto och man accepterar insättningar och utbetalningar genom de flesta betalmöjligheter. Man har dessutom skapat en egen app som gör det möjligt att spela via mobilen eller surfplattan och sänder en konstant livestream som gör det möjligt för sajtens användare att följa olika lopp.

Lopp från hela världen

Hos Racebets finns det möjlighet att spela på lopp från i stort sett hela världen. Detta är mycket fördelaktigt för svenska spelare som på så sätt inte längre är begränsade till de lopp som hålls i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Genom att spela via Racebets får man tillgång till lopp i de flesta europeiska länder så som till exempel Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrike och Italien. Men det slutar inte där. Racebets möjliggör också spel på lopp från Dubai, USA, Kanada och Australien och Nya Zeeland. 

Loppen sänds live

I stort sett alla lopp som man kan spela på via Racebets visas också på någon av sajtens många live streams. Här kan spelarna smidigt och enkelt följa de lopp och hästar man spelat på i realtid. Nu finns det alltså inte längre någon anledning eller behov av att prenumerera på flera olika kanaler för att kunna följa internationell hästsport och spelarna kan följa fler lopp än de som faktiskt sänds av svensk tv. Alla lopp från världen över sänds genom Racebets live stream på ett och samma ställe.

Alla Racebets live streams håller alltid mycket god kvalitet och loppen från vissa länder så som USA och Kanada har till och med helt unika streams. Live streamsen kan följas oavsett vilken enhet man väljer att använda- de finns nämligen tillgängliga både via dator, mobil eller surfplatta. Naturligvis håller de lika hög kvalitet oavsett var man väljer att titta.

Att kunna följa de lopp man spelar på live ger såklart en helt annan känsla än om man endast ställs inför ett fullbordat faktum i form av en avläsning av resultatlistorna. Det är inte mycket som slår känslan av att följa de hästar man satsat på. Spänningen som uppstår under ett lopp är så stark att man nästan kan ta på den och oavsett om man vinner eller förlorar så är det en stark upplevelse att kunna följa med under loppet. Genom att kunna följa loppen och se hästarna i aktion är det såklart också lättare att spela på ett bra sätt. Det är ibland svårt att läsa av en häst enbart baserat på tidigare resultat och odds.